RÓLUNK

Üdvözöllek az Emerald Nails oldalán!

Egyedi, kézzel készült felragaszthatós műkörmöket – press on körmöket – készítek szalon minőségű géllakkokkal, dekorációs anyagokkal, eszközökkel.

Na de kezdjük is ott, hogy honnan jött az ötlet…

Már tinédzser koromban is nagyon szerettem a műkörmöket, körömdíszítést. Mint minden tininek, nekem se volt mindig pénzem arra, hogy elmenjek körmöshöz, és vele csináltassam meg, így maradtak a drogériákban kapható felragaszthatós műkörmök, amiket magamnak fel tudtam rakni és ki is tudtam őket festeni, igaz, akkor még csak sima körömlakkal.

Pár éve láttam, hogy külföldön ez nagyon elterjedt, de extrább kivitelben, nem olyanban, mint amilyet régebben magamnak csináltam.
Ekkor jött az ötlet, hogy jó lenne ilyet csinálni itthon is, de persze akkor még nem tudtam, hogy mit és hogyan kéne csinálni, hogy az tartós, erős legyen.

Mára eljutottam odáig, hogy utána néztem mindennek és ki is teszteltem mindent.
Melyik a legjobb minőségű műkörömtip, aminek szép az íve, nem törik le, szépen illeszkedik a körömágybőr ívéhez. Hogyan tudom ezt még jobban megerősíteni anélkül, hogy vastag, bumszli hatású lenne. Hogy lehet a legjobban előkészíteni a természetes körmöt a megfelelő tapadás, tartósság érdekében.
Ezt mindet meg is osztom Veletek. A dekorációk, készítés folyamatát időnként bemutatom TikTok-on, Instagram-on, valamint a Facebook oldalamon is.
A végeredményt természetesen megvásárolható szettek formájában megosztom Veletek.

Minden szett elkészítése kézzel történik, maximális odafigyeléssel, hogy a legjobb minőséget biztosítsam számotokra

Remélem tetszeni fog Nektek és örömmel fogjátok őket viselni.


Mátyási Alexandra
Az Emerald Nails megálmodója

Shopping Cart